(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Boršč
Potřebné ingredience
60 dkg hovězího nebo vepřového masa, 60 dkg hlávkového zelí, 1 sklenice červené řepy, 1 malý rajský protlak, celý pepř, nové koření, bobkový list, sůl, 2 l vody, 1 velká cibule, 20 kořenové zeleniny
Postup přípravy
Maso na cibuli osmažíme. Pak přidáme ostatní přísady a vše vaříme do měka. Zavaříme máslovou jíškou a při podávání na talíř přidáme také smetanu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Calimerka
(upraveno)
12. 9. 2009, 0:33
Dobrý den všem, jen bych podotkla, že ten pravý originál se rozhodně máslovou jíškou nezahušťuje a řepa se dává většinou čerstvá a přidávají se tam brambory
irena49
(upraveno)
29. 2. 2008, 6:12
Dělám ho stejně jako vy jen z uzeného masa.Je opravdu vynikající.
Klíště
(upraveno)
5. 3. 2008, 20:00
@irena49
Fakt uzené maso? To zní dobře. Zkusím ho taky. Já jsem tam nedávala žádné maso, protože vepřový ani hovězí doma nejíme. Uzený je dobrý nápad! Děkuji za tip. Janička
susannah
(upraveno)
8. 1. 2008, 19:52
Dnes jsem vařila boršč podle Vašeho receptu. Je výborný, manžel si také chválí, šel si přidat. Děkuji Susanna
gembek
(upraveno)
8. 1. 2008, 12:46
Jani, už pár dní mě honí mslná zrovna na boršč ten Váš vypadá dost dobře, díky za receptík, hned to vyzkouším Hanka
Klíště
(upraveno)
28. 2. 2008, 23:04
@gembek
Dobrý den Hani , jak Vám chutnal boršč? . Doufám, že dobře. Děkuji moc za příspěvek. Janička